Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Kärlek buggar utan att skada Auto Paint

Kärlek buggar är utan tvekan ett problem på framsidan av din bil om du bor i sydöstra USA Dessa små buggar finns överallt i söder och verkar vara mer utbrett på trafikerade vägar. De har väldigt feta kroppar och hålla sig till billack som klister. De kan tas bort med en liten ansträngning, men det är viktigt att använda en produkt som inte kommer att förstöra färgen på din bil när du tar bort dem. Saker du behöver
Mikrofiberduk
Boar hår pensel
Vatten
Soap
Spot detailer
Bug och tjära remover
Sponge
Detailing
lera bar Detailing lera smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta den kärlek buggar så fort du ser dem på din bil. Spraya fläcken detailer på och torka av den med mikrofiberduk. Börja på en undanskymd yta av bilen för att testa för lackskador från renare.
2

Använd en bugg och tjära remover på envisa fläckar. Du kan arbeta i små områden, gör din väg längs fordonet tills alla fel har avlägsnats.
3

Tvätta hela bilen. Om det finns några kvar buggar, använd en galt borste och bugg och tjära remover för att skrubba bort de återstående buggar.
4

Använd en detalj lera bar att ta bort något som fortfarande finns kvar på ytan. Var noga med att använda en bra lera smörjmedel med stången för att det ska vara effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122418.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.