Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Vents Car Air

Cigarettrök kan nedsmutsning, mögel och andra rester trivs i bilen ventilationskanaler, vilket orsakar dålig lukt. Lukter i ventilation kan orsaka dem ridning i bilen för att känna sig illamående, så luftventiler bör rengöras omedelbart. Bil luftintag bör rengöras regelbundet för att förhindra att damm, mögel och bakterier samlas. Grundläggande rengöringsmedel kan användas för att rengöra ventiler bil luft och förbättra luftkvaliteten i bilen. Saker du behöver
Bomullspinne
Fönsterputs
1/2 kopp vit vinäger
1/2 dl vatten
Skål
Tandborste
tryckluft
Silikonspray
mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Se till att bilen är avstängd och bilen dörrarna är öppna. Doppa en bomullstuss i fönsterputs, och sedan gnugga bomullstuss över lamellerna i ventilerna.
2

Häll 1/2 dl vinäger och 1/2 dl vatten i en skål. Doppa en tandborste i lösningen, och sedan gnugga tandborsten inuti lufthålen.
3

bort bebyggd damm och rester från onåbar sprickor genom att spraya tryckluft i ventilationshålen. Den trycksatta luften kommer att blåsa ut eventuellt kvarvarande damm, mögel, bakterier från ventilerna.
4

Applicera silikonspray på en mikrofiberduk. Torka av munstyckena med mikrofiberduk för att skydda ventilerna mot damm ansamling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122714.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.