Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Linex Bäddlinje

Pickup säng liners skydda last sängar från korrosion, stötar, hack och nötning. Line-X sängen liners, tillämpas på en pickup säng som en kontinuerlig spray, är gjorda av icke-porösa och vattentätt material. Sängen liner material, när den torkar, har en grov, gummerad struktur som hjälper till att hålla saker stilla medan fordonet är i rörelse. På grund av den grova ytan av bädden fodermaterialet, kan små skräp fastna och missfärga sängen liner. Lera, får våta material och fina lera på ytan av sängen liner motstå torr sopa bort. Saker du behöver
Högtrycksspolare
CLR (kalcium mark rostborttagare) katalog Stiff-borst kvast
UV protection spray (ej oljebaserad) katalog Tvättmedel biltvätt
Trä block (2 inches hög)
Visa fler instruktioner
1 p Om din pickup är parkerad på en plan yta, placera block trä under framhjulen och köra lastbilen på träklossar att skapa en liten vinkel i flaket, så att vatten kan rinna. Om du har parkerat på en sluttande yta, läge trucken med den bakre delen av fordonet nedåt.
2

Ta bort eventuellt skräp från flaket och torra svep med en kvast. Sopa flaket från hytten till bakluckan. Om möjligt, ta bort trucken bakluckan från lastbilen så att skräpet faller från baksidan av lastbilen, snarare än att fastna mellan bakluckan och flaket.
3

hjälp av en stadig ström av vatten (inte ett högt tryck ström), blöt flaket ordentligt. Med en hård-borst kvast, arbete diskmedel biltvätt i flaket liner att lossa instängd skräp. Skölj med vatten.
4

Power-tvätta flaket, från hytten på lastbilen på baksidan, vilket garanterar högt tryck ström av vatten lösgör all instängd skräp. Skölj flaket.
5 p Om fläckar kvar, applicera CLR produkten direkt till fläckar och arbeta in fläcken med en styv borst kvast. Låt produkten vara i tre till fem minuter, skölj och upprepa makt tvätt. Torka flaket torrt eller låt den lufttorka.
6

Applicera en icke-oljebaserad UV blockerande produkten till botten av lastbilen. Med hjälp av en handduk, arbeta in produkten i ytan på sängen liner och torka torrt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122827.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.