Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort den Vomit lukt från en bil

Oavsett hur hårt du skrubba, verkar lukten av spyor dröja för evigt, i synnerhet i en bil där avsaknaden av luftflödet och exponering för höga temperaturer kan intensifiera vidriga lukten. Nyckeln till att eliminera lukten av kräkas en gång för alla är att använda rengöringsmedel som neutraliserar lukten helt. Genom att neutralisera den höga surhetsgraden av kräkas fläck med bakpulver och vinäger, kan du eliminera framgångsrikt lukten av spyor från kupén. Saker du behöver
Pappershanddukar
Bakpulver
Vinäger
Visa fler instruktioner
1

bort så mycket av spyor från bilen som möjligt genom insupa fukt och ta bort matrester med en pappershandduk.
2

Ansök bakpulver frikostigt till det drabbade området för att hjälpa dra upp några av de kvarvarande fukt och neutralisera surheten i spyor. Eftersom bakpulver är starkt alkalisk, är den idealisk för att bryta ner syror och ta bort obehagliga lukter.
3

Låt bakpulver på bilens insida i 10 minuter så att den hinner reagera med magsafter i spyor.
4

Blöt en ren, vit trasa i ättika, och använda den för att skrubba bilens interiör där kräkas fläck inträffat. Den ättika kommer omedelbart reagerar med bakpulver för att orsaka en märkbar fizzing åtgärd. Vinäger har också ett lägre pH än magsyra, och hjälpmedel i neutralisering av lukt.
5

Upprepa stegen ovan tills du har helt eliminerat lukten. Beroende på omfattningen av kräkas fläck, kan du behöva upprepa processen 2 eller 3 gånger för bästa resultat.
6

Dammsug bakpulver från bilen när den har torkat helt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122644.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.