Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort buggar från Auto Paint

Döda buggar fastnar på framsidan av din bil kan vara ett stort problem, särskilt i Syd där "love bugs" kan skapa ganska rörigt under bara en kort resa till mataffären. Ta bort de buggar medan de fortfarande är färska dödas är mycket lättare än när de har hunnit torka på din bil. Om du inte rengör din bil en gång i veckan under tunga bugg säsonger, kan de buggar "sura juicer skada din färg. Men när du får caked om buggar fastnat på framsidan av din bil, kan du ta bort dem med lite arbete. Saker du behöver
Vattenslang med sprejanordning
Biltvätt tvål
biltvätt svamp
Biltvätt hink
Detailing bespruta
2 microfiber handdukar
WD-40
Detailing lera
Clay smörjmedel
Spray-on bilvax
Visa fler instruktioner
bort buggar från Car
1

Fyll hinken med biltvätt tvål och vatten.
2

Använd din slang och spruta att väta delar av din bil där buggar har fastnat.
3

Blötlägg svampen i hinken av tvål och vatten och skrubba de områden där buggar har fastnat. Rengör svampen när den blir smutsig genom att klämma det smutsiga vattnet ur svampen och insupa rent vatten i hinken. Få så många av de buggar ut som möjligt och sedan låta dessa områden torka.
4

Spraya bugg ärendet fortfarande fast på bilen med WD-40 och låt det sitta i 3 minuter så att ärendet att mjuka upp och lossa från färgen.
5

Använd tvål svamp för att tvätta bort WD40 och bugg materia.
6

Spray bort eventuellt kvarvarande tvål eller bugg material från områdena med din slang och spruta. Låt de områden torka.
7 p Om nödvändigt, spraya smörjmedel lera bar på någon kvarvarande bugg materia, sedan gnugga den med leran bar. Leran fastnar färgen i början men när felet ärendet och smuts avlägsnas, sluta när baren glider över ytan
8

Mist spray-on vax på de områden där du har. bort buggar, använd sedan en av microfiber handdukar att sprida vax över området.
9

Vänta fem minuter, sedan polera området med en ren microfiber handduk för att avlägsna vax rester.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122425.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.