Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ren bil Vents att ta bort lukt

När luften cirkulerar genom din bil och dess ventiler värme, ger det lukter med den. Huruvida lukter kommer från din motor, något som fastnat i din vent eller ett okänt föremål, upplever lukten i din bil är obehagligt. Rengöring ut ventilerna och vrida lukt från obehagliga till trevliga är lätt att göra och kommer att göra att vara i din bil roligare. Saker du behöver
Tandborste
Bucket
Varmt vatten
Tvättmedel Platt-skruvmejsel
2 mjuka trasor
Luftfräschare
Tryckluft

Visa mer instruktioner
1

Blanda en lösning av varmt vatten och diskmedel i en hink. Du kan använda diskmedel eller en liten mängd tvättmedel för att rengöra dina ventiler. Välj en med en doft som är tilltalande för dig.
2

Bänd ventilen täcker bort av bilen med platt skruvmejsel. Försiktigt in spetsen på skruvmejseln mellan sömmen på framsidan och instrumentbrädan. Använda hävstång, skjut skruvmejsel i skarven och bänd ventilationslocket off. Det borde helt enkelt pop-off med rätt tryck.
3

släpp varje ventilationslocket i såpvatten hink att låta det blöta medan du städa ur ventilen. Fukta en mjuk trasa i hinken och vrid ur överflödigt vatten. Torka av insidan av varje ventil generöst med våt trasa. Skrubba bort något klibbig eller fastnat på plasten. Rengör insidan av ventilerna så långt du kan få din hand. Var noga med att torka av toppen på ventilerna också.
4

Torka ventilerna med hjälp av andra mjuk trasa. Torka insidan av ventilerna, inspektera för allt du har missat.
5

Hämta ventilen täcker från tvål hinken. Blöt tandborsten i skopan och använda den för att rengöra på mellan slitsarna i omslagen. Var noga med att ta bort smuts i hörnen av ventilen täcker.
6

Dry ventilen täcker med torr trasa. Låt dem avsluta lufttorkning om du inte kan komma in mellan spåren.
7

Snap ventilen omfattar tillbaka på plats. Rada upp på utsidan av ventilen med sömmarna på instrumentbrädan och tryck den på plats tills du hör att den snäpper.
8

Spray ut några hårda att nå ventiler använder burk med tryckluft. Avfrostningen ventilerna vid vindrutan är särskilt svåra att nå och ta bort.
9

Använd den våta, tvål och trasa för att torka upp i ventilen täcker som är svåra att nå. Torka den övre delen av ventilationslocket hjälp av torr trasa. Låt ventilerna för att avsluta lufttorkning.
10

Häng en luftfräschare i bilen eller på dina ventiler. Det finns luftrenare tillgängliga att klamra sig fast vid dina ventiler och cirkulera den friska lukten när ventilerna är påslagna. Detta kan vara bra att helt bli av med några bestående lukter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123047.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.