Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ren Headlight Film

Smutsiga strålkastare inte bara göra din bil ser äldre och ointressant, utgör de också en säkerhetsrisk eftersom de orsakar nedsatt sikt. Headlight film orsakas av smuts, mineraler i vattnet, väg kemikalier och minut repor. Köpa ny strålkastarhuset är ett dyrt sätt att åtgärda problemet, men det kommer bara att dyka upp igen igen ner linjen. Istället kan du rengöra och radera smuts och repor samtidigt och rensa din strålkastare med bara en måttlig mängd armbåge fett. Saker du behöver
Tvålvatten rengöringsvätska Cleaner Review plast polish
2 frottéhanddukar
Visa mer Instruktioner
1

Squirt en halv dollar medelstora vaniljsockret skrubbning rengöringsmedel, såsom flytande Comet, på en av handdukar. Skrubba utsidan av strålkastarhuset grundligt.
2

Skölj skrubba renare av med tvålvatten. Polera tills det är helt torrt.
3

Blötlägg ett hörn av den andra handduken i plast polish, såsom PlasticX. Polera strålkastare med en cirkelrörelse tills lacket är helt gnids in i strålkastaren. Detta kommer att fylla i eventuella repor som har orsakat slöhet och ljusare strålkastarna upp mer än bara smutsavlägsning kommer.
4 p Om strålkastarna fortfarande verkar otydliga eller missfärgat, ta bort strålkastarhuset. Rengör insidan av strålkastarglaset på samma sätt som du gjorde på utsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122262.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.