Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Klarlack

Ofta när färgen är flisas eller skada görs för att ditt fordon eller till fordonets hjul, är det bara skador på klarlack. I det här fallet, är det bästa sättet att åtgärda skadan att helt enkelt ta bort klarlack. När klarlack tas bort, kommer fordonet att behöva ytterligare ett lager av klarlack, eller ett nytt skikt av färg och sedan klarlack, beroende på skadan. På hjul, kan ett nytt skikt av klarlack appliceras en gång den gamla, skadade klarlack avlägsnas. Det finns en mängd olika sätt att ta bort klar beläggning, inklusive användning av ugnsrengöring eller klarlack remover. Saker du behöver
Fyra burkar av tunga spraya ugnen renare
3 svampar
diskmedel
Rena trasor
Toalettpapper
Spray slang
Timer eller titta
engångshandskar
Visa fler instruktioner
1

Ta på engångshandskar. Rengör området att den klara beläggningen behöver tas bort från med en svamp och slang med sprutmunstycket. Var noga med att ta bort så mycket av smutsen och uppbyggd från mellan sprickor. Torka den rengjorda området med rena, torra trasor.
2

Ventilera området om du arbetar i ett garage. Om möjligt, hålla garageportar och alla fönster öppna. Om du arbetar utomhus, vara noga med att inte få någon av klarlack remover eller ugnen renare på växter eller gräs eftersom det kommer att döda dem.
3

Spraya tunga ugnsrengöring eller klarlack remover över hela området som du vill ta bort klarlack från. Om du tar bort klarlack från ett hjul, är det bäst att ta bort det från hela hjulet. Vänta en minut, och sedan spraya hela området igen. Den första sprayen kommer att orsaka den klara beläggningen att bubbla och den andra sprayen kommer att ändra banan för den bubblande processen så att det finns en jämn täckning.
4

Låt rengörare /borttagare att sitta i fem minuter, och inte mer än så.
5

Torka av renare med toalettpapper, och sedan med fuktig tvättsvamp och sedan spraya området med vatten.
6

Upprepa steg 3, 4 och 5 tills alla klarlack avlägsnas.
7

Rengör området med tvål och vatten när alla klarlacken avlägsnas. <
br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123152.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.