Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ren bil Mattor

Din bil mattor och mattor är ständigt utsatta för smuts, skräp och andra fläcken-orsakar ämnen genom dina skor. Medan löstagbara mattor läggs i bilar för att skydda mattor, de kräver rengöring för att upprätthålla villkor för din bil interiör. Rengöring av bil mattor kräver rätt teknik och förnödenheter för att avlägsna smuts utan att skada tupplur. Regelbundet underhåll kommer att minska fläckar och smutsiga mattor i framtiden. Saker du behöver
Vakuum
Bucket Sida 2 msk. milt diskmedel tvättmedel
1 dl vit vinäger
Clean frotté handdukar
Natural-borst skurborste
Visa fler instruktioner
1 Få bort smuts till göra saneringen arbete lättare.

Vakuum alla mattor i bilen för att ta bort lös smuts och skräp. Mattor är mycket lättare att rengöra när den lösa smutsen avlägsnats.
2

bort golvmattor och andra mattor som är avtagbar. Lägg dem på uppfarten för rengöring.
3

Kombinera 2 msk. diskmedel tvättmedel, 1 kopp vitt vinäger och en gallon varmt vatten i en hink. Blöt en frotté handduk med tvållösning och försiktigt skrubba dina mattor. Skölj trasan, krama ur den mellan tvättning och fortsätter att skrubba dina mattor.
4 En naturlig borste är mer skonsam på auto mattan.

Scrub båda sidorna av foten mattan och eventuella extra-smutsiga områdena i interiören mattan med en naturlig borst skurborste.
5

Skölj löstagbara mattor med vanligt vatten och stötta dem eller drapera dem över utemöbler, och se till att torka båda sidorna. Tryck fuktiga trasor i det inre mattan för att skölja ur tvållösning.
6

lufttorka din inredning mattan genom att lämna windows rullade ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123065.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.