Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort ägg från billack

Pranksters som ger ägg kan göra för en mycket rörig skämt, speciellt om målet är en grannes bil. Lyckligtvis är ägget en organisk, protein-baserat material som tvättar bort bilar relativt enkelt utan behov av speciella rengöringsmedel. Tricket för att ta bort ägg från billack är att arbeta noggrant, utan kraftig skrubbning för att undvika repor bilens lack. Saker du behöver
trädgårdsslang
Bucket Mätglaset
Varmt vatten tvättmedel
Tvätt
mjuka trasor
Sponge
Handduk
Visa mer Instruktioner
1

slang ned ägg fläckar på din bil med en trädgårdsslang. Om ägget är färskt, kan detta vara allt du behöver för att ta bort kränkande material. Vattnet kommer att mjukna intorkade ägg fläckar för att göra dem lättare att ta bort från färgen.
2

Fyll en hink med varmt vatten och tvättmedel. Använd 1/4 kopp av tvättmedel för varje 1 liter vatten. Många tvätt tvålar har det extra skjuts av enzymer som hjälper bort fet eller protein-baserade fläckar, såsom ägg, och kommer att arbeta på din bil samt dina kläder.
3

bort som många bitar av äggskal som du kan med händerna innan du försöker ta bort ägget själv med rengöringsmedel. Små bitar av äggskal fastnat på din bil kommer att öka sannolikheten för din skrapa bort färgen din bil när du arbetar för att ta bort ägget.
4

Blötlägg några gamla trasor eller mjuka trasor i vatten och tvättmedel blandningen och placera dem över hetsade områden i din bil. Låt dem sitta i 10 till 15 minuter för att mjuka upp torkat material.
5

bort dukarna från bilen och doppa en ren, mjuk svamp i tvålvatten. Gnid försiktigt ägget fläck på din bil med svampen. Undvik att använda slipande skrubber svampar som kan chip färgen när du rengör bilen.
6

Skölj de drabbade områdena i bilen med slangen efter att du har rengjort ägget bort från fordonet.

7

Torka de tidigare Egged fläckar med en handduk. Vid denna punkt kommer du att kunna att se om färgen har skadats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122261.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.