Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Hydraulolja från bilen

Hydraulolja är den viktigaste ingrediensen i transmission och bromsvätska i bilar. Den kan lämna en mycket dålig fläck om kvar på ytan av en bil. Du kan ta bort hydraulolja utan att skada finishen genom att använda rätt rengöringsmedel och förfarande. En kombination av ett avfettningsmedel och ett neutraliseringsmedel är korrekta tillvägagångssättet att framgångsrikt avlägsna den hydrauliska fluiden. Saker du behöver
Pappershandduk
TSP (trinatriumfosfat) katalog avfettning (WD-40 eller liknande produkt) katalog Bucket
Sponge
Bilvax
Show Mer Instruktioner
1

Blot det drabbade området med pappershandduk för att avlägsna så mycket av oljan som möjligt. Torka inte eller smeta oljan, men badda den för att ta bort överflödig olja.
2

Spray området frikostigt med WD-40 eller en liknande avfettningsmedel produkt att skära olja och bryta upp. Låt avfettningsmedlet tränga in i området för 15 till 20 minuter, och sedan använda en pappershandduk för att avlägsna avfettningsmedlet och olja. Använd en blottingtekniken, och inte torka eller smeta vätskan.
3

Använd en hink för att blanda en liter varmt vatten med en kopp TSP.
4

Doppa en svamp eller trasa fuktad i TSP-lösning, och använda den för att rengöra det drabbade området. Detta kommer att neutralisera eventuella effekter av avfettningsmedel kan ha på ytan av bilen.
5

Tvätta och vaxa hela bilen, betala särskilt stor uppmärksamhet åt området som hade fläcken.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122793.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.