Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Parkering Klistermärken

Parkering klistermärken följer mycket väl till din bil, och kan vara svåra att ta bort. Huruvida dekalen lossnar lätt oftast beror på kvaliteten på limmet. Du kan försöka att skala sticker ut med naglarna och, med lite tur, kan det lossna i ett stycke. Om inte, det finns många effektiva sätt att ta bort klisterlappen och limrester kan lämna bakom. Saker du behöver
limborttagning jämförelsetjänsten mjuk fuktig trasa
Hårtork
plastspatel
Skyddande ansiktsmask
WD-40
luddfri handduk

Visa fler instruktioner
1

Applicera en adhesiv borttagning produkt som Goo Gone till klistermärken, om du inte längre behöver för att hålla det. Pressa en liten mängd av lösningen på etiketten, och låt det stanna i fem minuter. Gnid sticker ut med en mjuk, fuktig trasa. Detta är den snabbaste och enklaste metoden eller ta bort klistermärken. Du kan hitta limborttagning produkter på hem förbättring gången av livsmedelsbutiker.
2

Värm härdade limmet med en hårtork, om du inte har en självhäftande remover. Ställ din hårtork på medelvärme ca 6 inches från dekalen. Värmen kommer att lossa limmet så dekalen kommer lossna lättare.
3

Peel en hörnet på etiketten noga på en 90-graders vinkel. Arbeta dig långsamt till det motsatta hörnet med en plast spatel, applicera värme som behövs för att hålla limmet mjukt.
4

Ta bort etiketten återstoden genom ifyllning värme. Föna området tills limmet har mjuknat, och spraya återstoden med WD-40. Skala klistermärke rester av med plastspatel. Var försiktig när du använder WD-40. Bär en skyddande ansiktsmask för att skydda dig från rökgaserna.
5

Tvätta området med en varm, tvål tvättlapp och torka den med en luddfri handduk.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122706.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.