Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Målat lädersäten

oavsiktliga spill, kommer läckande bläckpennor eller ens element fläck läder bilsäten. Rengör lädret direkt efter ett spill eller rengöra fläcken omedelbart efter att du märker det. Det finns, naturligtvis, kommersiella rengöringsmedel som du kan köpa för att använda på lädret. Homemade lösningar visar sig också effektiva för att avlägsna fläckar från lädersäten, och processen för applicering av lösningen är jämförbar med det förfarande för applicering kommersiella lösningar. Efter rengöring av läder, se till att du återställa sin förlorade fukt. Saker du behöver
Vinäger
Linolja
Bowl Sida 2 frottéhanddukar
Läder balsam
Duk
Visa fler instruktioner
1

Skapa en blandning av vinäger och linolja, även kallad linfrö olja, i en skål. Häll en del vinäger till två delar linolja.
2

Doppa en frottéhandduk i blandningen och gnugga handduken på en dold plats på skinn, att göra vissa att det vunnit 't fläck lädret ytterligare.
3

Doppa handduken i vinäger /linolja blandningen och gnugga lösningen i fläcken på skinn yta, med cirkulära rörelser. Använd handduken mer att agitera - inte skrubba - lädret. Vänd handduk över ofta när du går över fläcken.
4

Torka fläcken torka omedelbart med en andra frottéhandduk. Upprepa processen på andra fläckar på lädret.
5

Sätt läder balsam på en ren, torr trasa och torka av läder med trasan. Låt sätet tid att torka, efter läder balsam tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122220.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.