Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort rost från en lastbil Bumper

Rost är en olägenhet som kan göra även en vacker lastbil ser ut som en skamfläck. Om din lastbil stötfångaren är rostig, behöver du inte ta det till en body shop för att få det lackeras eller repareras. Med ett par billiga objekt, kan du förvandla din lastbilens stötfångare från rostiga till glänsande inom några minuter. Saker du behöver
Aluminiumfolie
Cola soft Bowl dricka
, panorera eller kopp
krompolish
Visa fler instruktioner
1

Skär ett bit folie ca 2 meter lång. Crumple folien upp till en boll. Bollen bör passa bekvämt i handflatan.
2

Häll en ny burk eller flaska cola läsk i din behållare val. För att fungera korrekt, bör soda vara nya och oöppnade före användning.
3

Doppa bollen av folie i behållaren med cola. Doppa folie bollen i flera sekunder, så att cola läsk hamnar i spåren på folien.
4

Skrubba rostfläckar på lastbilens krom stötfångare med den våta boll av aluminiumfolie. De flesta av fläckarna kommer att lossna väldigt lätt, även om några större fläckar kan behöva lite mer armbåge fett för att få bort dem.
5

Skölj rikligt noggrant efter alla rostfläckar har tagits bort att avlägsna Colas sötsliskig, sura rester.
6

Applicera krompolish med en mjuk, ren, luddfri trasa. Torka, buff eller tvätta krompolish av enligt anvisningarna på förpackningen. Detta kommer att göra din rost-fri stötfångare glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122263.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.