Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur till Ren mögel i en bil luftkonditioneringssystem

En bil luftkonditioneringen inte hamnen mögel, eftersom det är en sluten enhet som utomhusluften inte kan tränga in. Dock kan mögel växa i din luftkonditionering ventilationshål och anslutningsslangar. Detta händer oftast när kondens blir instängd och inte kan fly avluftning, ungefär som i en dusch eller pool område, där det aldrig riktigt torkar ut. Mögel älskar fuktighet, och den trivs under dessa betingelser. Lyckligtvis, med en liten ansträngning, kan du bli av med det, och bli aktiv så det inte kommer tillbaka. Saker du behöver Review, en mögelavlägsnande i ett enzym lösning Review, en sprayflaska Review, en fuktig trasa
Visa fler instruktioner
1

blanda upp enzymet lösning. Generellt sett gäller det här är att sätta en föreskriven mängd vatten och lösning i en ren behållare. Du måste följa instruktionerna som följer med enzymet lösningen, men för att garantera din blandning är effektiv. Ett enzym lösning äter bokstavligen formen, men kommer inte nödvändigtvis att fungera om du inte blanda det korrekt. Du vill att blanda lösningen, per märkets riktningar, i sprayflaska.
2

Spray minst 12 sprutar in alla bilens luftkonditionering ventiler. Torka av överskottet med fuktig trasa.
3

Låt bilen stå över natten. Detta tillåter de enzymer den tid som krävs för att äta formen. Kör inte bilen under denna period.
4

nästa dag, förvandla din vanliga bil fan på hög effekt, så det kan blåsa luft utifrån genom ventilerna. Detta torkar enzymlösningen, och med det, formen. Enzymerna kommer att ha förstört formen. När ventilerna är torra, mögel inte längre är ett problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122304.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.