Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Plast Quad Parts

Quads är fritidsfordon, som vanligtvis kallas fyrhjulingar. Kroppen av quad består mestadels av plastdelar som är ganska hållbara och lätta att rengöra. Ofta en quad ägare kommer att ersätta plastdelar när de blir tråkigt utseende. Istället anser polera dina plast quad delar för att få mest nytta av fordonet och samtidigt hålla det ser helt nya. Saker du behöver
Bucket tvätt
bil eller mild tvål
Bakpulver
finkornigt sandpapper
Sponge
Handduk
Plastic polish
matlagning spray

Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med såpvatten genom att blanda varmt vatten med ett milt rengöringsmedel såsom biltvätt tvål eller diskmedel. Doppa svampen i tvålvatten och torka över alla plastdetaljer. Torka delarna ned ytterligare en gång med en våt svamp med enbart vatten, torka torrt med en handduk.
2

Buff ut repor med en bit fint sandpapper dammas av med en lätt stänk av bakpulver. Den bakpulver är icke slipande och kommer polera bort repor och tunga rester. Torka av området en gång med en våt svamp och torka med en handduk. Addera 3

Spray en plast spray på quad s plastdetaljer. Detta kan köpas hos din quad återförsäljare, och är lätt att använda. Spraya en tunn beläggning på plasten, sedan polera med en torr, ren trasa eller handduk med små cirkulära rörelser.
4

Spray en beläggning av matlagning spray på de yttre plastdetaljer av quad, som liksom på underredet innan ridning i tung terräng eller lera. Sprayen kommer att skapa en fet smörjmedel som kommer att orsaka lera och smuts att glida rätt av plasten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122600.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.