Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

De bästa sakerna att använda för att rengöra aluminiumfälgar

Aluminium fälgar måste upprätthållas om att färskt, bara out-of-the-box-utseendet önskas. Över tiden, bromsdamm, smuts och smuts från vägen ansamlas på fälgar, tar sig tid att ordentligt rengöra dem kommer att hålla dem ser kor och spara pengar bilägaren. Tvål och vatten

Det bästa sättet att rengöra aluminium fälgar är att använda en mild tvål och vatten. Syra och hårda kemikalier skadar fälgar. Vissa kommersiella rengöringsmedel och tvålar är för hårda för att använda på aluminiumfälgar. Tvätta fälgar i tvålvatten så ofta som behövs.
Flytande bonvax och pastor

bästa flytande polish att använda på aluminium fälgar inte bör innehålla ammoniak eller syror. Vattenfria kemikalier bör dessutom inte hittas i polska. Pastor bör vara fria från dessa ingredienser också. Samtidigt som tillverkas för att motverka oxidation, fortsätter de arbetet med oxidation och etsa i aluminium. Zink finns i höga koncentrationer i aluminium, och syror, vattenfria kemikalier och ammonias löser zink.
Slipning och polering

Städa gropar kan göras genom med hjälp av en skum målare slipdyna. Aldrig gå över 180 grit på slipning ut gropar på en aluminiumfälg. En bandslip kan användas i ansiktet på fälgen. Även linjer bör användas vid slipning runt kanten. Roloc-typ verktyg kan också användas. Försiktighet bör iakttas vid slipning gropar, som skrynkling eller mejsling i ansiktet av hjulet är lätt att göra.
Ström putsning

annat sätt att göra aluminiumfälgar ser sitt bäst är att driva polera dem. Engelska Custom Polering rekommenderar en grov rostfri eller en Tripoli förening att polera fälgar. De rekommenderar också tillämpa föreningen med hjälp av en mycket styv duk-typ buff som har kvarn behandlats. Den grova rostfria föreningen ger en ljus blick av stål till aluminium fälg. När polering är klar, rengör föreningarna bort av fälgen. Addera Tips

För svåra att rena områden, använder en tandborste som har insvept i tyg. Bare borst repar finish på fälgen. Skär ner en klubbapinne, täcka den i en mjuk trasa och använda den för att rengöra små, trånga utrymmen. Riv etiketterna bort några dukar, eftersom de kan repa aluminium. Gå långsamt, och gör ungefär en fjärdedel av aluminium fälg i taget. Försöker rensa hjulet på en gång kan resultera i suddiga områden. När polering är klar dimma fälgen med vatten. Sedan torka den med en mycket mjuk handduk och polera det igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122514.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.