Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Winter Car Cleaning

Även en bil kan bli smutsig som helst på året, är vintern särskilt hårt på en bil. Detta beror på vägsalt och föroreningar som finns i de flesta snö kan skada bilens lack och metall underrede snabbare än vanlig smuts och skräp. Håll bilen ren under vintern och därefter genom att ta några viktiga steg och förhindrar fula skador. Grovrengöring

Ett av de bästa sätten att hålla din bil ren genom vintern är att tvätta den ofta. Många människor försummar att göra detta, vet att det inte kommer att dröja länge innan salt och väg spraya göra sig av med rent utseende, men att hålla mängden salt på bilen till ett minimum är viktigt för att förhindra rost och andra skador.

Underbody Rengöring

Salt och slam tenderar att bygga upp en bilens underrede, där metalliska komponenter inte kan ha samma typ av skydd som bilens lackerade karossdelar. Halsdukar, gastankar och även ramen på själva bilen är särskilt känsliga för rost och kan bli kostsamt att reparera eller ersätta. Välj alltid ett alternativ underredet tvätt på en automatiserad biltvätt. Om du tvättar bilen själv, spendera extra tid besprutning under bilen för att tvätta bort så mycket salt som möjligt.
Vaxning

Wax är ett bra sätt att skydda en bil från salt. Vaxet ger en temporär barriär från salt och skräp. Det är en bra idé att använda ett lager vax på hösten, innan vägarna saltas. Men du kan också utföra en mid-winter vax jobb. Se till att kolla tillverkarens specifikationer på ditt vax av val att vara säker på att du kan använda den vid lägre temperaturer. Addera Interiör Rengöring

Medan mest uppenbara skador som uppstår Under vintern händer på utsidan av en bil, hålla insidan ren är också en bra idé. Vinter golvmattor, som presenterar gummi diken för att fånga salt och smält snö, kan bidra till att förhindra mattan skador. Använd en skyddande kräm eller spray på klädsel för att hålla den mjuk och förhindra skador från fukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122542.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.