Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Leaf märken från Auto Paint

Parkering under ett träd kan tyckas vara en bra idé att hålla din bil skuggade och cool - men blad samlas på bilens lack kan vara mer skadliga än du kanske misstänker. Bladen kan sätta SAP, pollen och garvsyra på din bil färg, färgning och skada finishen. Om du inte borsta bladen bort snabbt och de blir fuktiga med dagg eller regn, de är benägna att lämna fläckar. Beroende på vad som orsakar blad varumärkena, måste du använda något för att antingen lösa eller mildra dem. Instruktioner
1

Borsta eller plocka bladen av de målade ytorna noggrant. Om de täcker grus eller damm, kan de repa lacken om du är för grovt och gnid in dem i paint.
2

Tvätta och torka bilen innan det blir att arbeta bort blad märken. Om du gnuggar varumärkena medan det finns ett lager av grime på bilen, riskerar du att repa lacken.
3

Kör din hand över lövet varumärkena. Om du känner upphöjda åsar eller knölar, det är nog SAP på din bil.
4

Använd en kommersiellt vax och fett lösningsmedel formulerad för rengöring auto färg. University of Minnesota förlängning tjänsten rekommenderar också försöka gnugga alkohol, WD-40 smörjmedel eller Avon badolja.
5

Låt renare på bilen för att låta det fungera, häll sedan lite mer på en mjuk, torr trasa och gnugga den kraftigt. Det kan ta flera ansökningar för att ta bort envisa sav eller märken blad.
6

Tvätta bilen igen efter bladet varumärkena har tagits bort. Du kan behöva vaxa den om det finns en grumlig rester från den oljiga rengöringsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122550.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.