Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Regn fläckar av en vindruta

Vatten fläckar på en fin ren vindruta kan vara störande för en förare och försämra sikten. Fläckarna kvar efter regn torkar är upp kalciumkarbonat, annars känd som salt, och kan lätt rengöras med några produkter som används för att rengöra glas och speglar. Det finns produkter som kan hjälpa avvärja vattnet i glaset samt och förhindra framtida fläckar. Nyckeln till rengöring en vindruta är att behandla det som en fin spegel och avstå från att använda slipande kemikalier och rengöringsmedel på den. Detta kommer att hjälpa din vindrutan hålla ren samt fri från repor. Saker du behöver
ren trasa
Fönster Handduk
tvättmedel eller ättika och vatten
Rain-X Review tidningen
Vatten
Visa fler instruktioner

1

Blöt ytan av vindrutan med varmt vatten och låt det dra i några minuter. Detta kommer att mjuka upp eventuella avlagringar på glaset och gör det lättare att rengöra. Om det finns några envisa fläckar eller döda buggar fastnat på vindrutan låg en varm våt trasa eller handduk på plats för att suga den. Med en mjuk trasa
2

Rengör ytan av vindrutan eller skrynklig upp tidningen. Använd ett fönster tvättmedel med ammoniak eller vinäger och vatten. Använd aldrig en hård rengöringsdyna såsom en stålullskudde eller rakblad, även på envisa fläckar, eftersom detta kan repa och skada glaset. Rengör glaset i en cirkulär rörelse uppifrån och arbeta dig nedåt. Se till att lyfta och rengöra under vindrutetorkarna.
3

Skölj glaset med varmt vatten. Dubbelkolla att alla fläckar och smuts lossnade av glaset. Ta din handduk och gå över ytan av vindrutan för att torka den. Se till att den är ordentligt torr innan Rain-X.
4

Ansök Rain-X eller liknande vattenavvisande produkt på vindrutan för att förhindra framtida fläckar från att visas. Applicera Rain-X till en torr handduk och gnugga det på glaset med en cirkelrörelse. Var noga med att applicera den jämnt på hela vindrutan. Detta kommer att lämna en film vattenavstötande på glaset. Låt det sitta på vindrutan i 5 minuter.
5

Avlägsna vattenavvisande från vindrutan med en ren och torr handduk. Gnugga bort det och se till att glaset är klart och obefläckade. Denna film kommer att göra något vatten som hamnar på din vindruta rulla ur utan att lämna några fläckar.
6

Upprepa denna process med några månaders mellanrum, eller vid behov, för att se till att din vindrutan hålls ren och fri av fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123106.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.