Ultimate Auto Detailing Projekt

Välj den ultimata bilrekonditionering projekt för att förbättra bilens utseende och vända några huvuden. De flesta bilägare är glad över att bo i sin komfortzon och sällan gå längre än tvättning och vaxning sina fordon. Men det finns ett antal utmärkta uppgifter om projekt som kan användas för att återställa lacken och trimma till en utställningslokal finish. Dessa kan användas för personligt bruk, men bör också övervägas om du säljer din bil. Sten spånborttagning

Köp en liten mängd av två-pack akryl auto färg, med färgkod på bilens typskylt för att säkerställa en perfekt match. Aktivera färg med härdare och använda en bomullspinne att tillämpa små klickar färgad färg in i stenskott, vilket gör att de sitter ovanför ytan av panelen när de har torkat. Efter härdning, gnugga blobbar ned till en platt yta med P2000-grit vått och torrt papper innan du återställer glans med skärande förening. Denna metod ger en perfekt lack som kan uppnås på en bråkdel av kostnaden av professionella organ butiker.
Motor Bays

förbättra utseendet på en av de mest försummade områden på ett fordon genom att städa upp motorrummet. Tvätta ur motorrummet med en svamp indränkt i varmt tvålvatten för att avlägsna smuts och lera. Wrap handdukar runt framskärmarna för att skydda lacken och spraya avfettningsmedel över motorrummet för att lyfta oljiga avlagringar. Låt tränga i några minuter innan du sköljer med en högtryckstvätt. Kom ihåg att isolera elektroniska styrenheter med handdukar på moderna fordon innan rengöring påbörjas.
Galler

Isolera stötfångare och lampor med handdukar eller maskeringstejp och använd en tandborste detalj ren front galler. Var uppmärksam på döda buggar och ta bort envisa rester genom att blötlägga en bit stålull i glas rengöringslösning. Använd glaset rengöringslösning som smörjmedel och arbeta bort döda buggar genom att lätt gnugga stålull över metallgaller i små, cirkulära rörelser. Stålull är endast lätt slipande och kommer inte att lämna fula märken eller repor. Addera Clay Bars

Använd en lera bar för att ta bort oönskade rinningar och ojämnheter smuts från lacken . Rengör varje panel auto kropp ordentligt så att alla fula märken syns tydligt. Fukta leran bar med rent vatten och gnugga lätt över varje ofullkomlighet i små, cirkulära rörelser. Leran barens slipande egenskaper kommer bort micron stora lager av färg för att minska körs och kan även eliminera smuts fläckar. Torka varje panel noggrant innan du återställer till en glans med skärande förening och en maskin polermaskin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121957.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.