Hur Buff Out Brister Billack

Brister i bilens lack kan förringa dess utseende. Du kan polera ut brister med vissa beskriver verktyg, bland annat en buffert och polering pads. Polering färgen är ett omfattande projekt som tar koncentration. Om du gör det rätt, kommer din bil ser ut som ny. Saker du behöver
1000 grit våtslippapper
Electric buffert
Vatten sprayflaska Sida 2 polering pads
Medium Photo Cut förening 2 trasor
bilpolish

Visa fler instruktioner
1

Place 1000 grit våtslippapper på den elektriska bufferten. Anslut bufferten till ett 110 volts uttag.
2

Spraya sandpapper med sprayflaska fylld med vatten. Börja polering bilens exteriör genom att hålla polermaskin ordentligt mot bilens kaross. Du bör polera en 2 fot av 2 mul avsnitt åt gången. Den polermaskin kommer att göra det faktiska arbetet genom att snurra på sandpapper. Spraya sandpapper regelbundet så att den och ytan är ständigt våt.
3

Växla till en annan 1.000 sandpapper när du har tagit bort de stora brister. Denna sandpapper tar bort alla fina dammpartiklar som kan lämnas på färgen genom klippning bort en bråkdel av klarlack.
4

Ta av våta sandpapper och placera en putsdyna på polermaskin. Sätt en generös mängd av fordonsindustrin förening på putsdyna. Detta bör vara ett medium cut förening, där du kan hitta i någon bil butik. Buff ett 2 fot vid 2 fot avsnitt i taget. Torka avsnittet ren med en trasa.
5

Byt föreningen putsdyna med en ren polerrondell. Placera bil polish på putsdyna och polera varje 2 fot fyrkantiga delen av fordonets kaross. Använd en annan trasa för att torka bort eventuella polerrester. Polering bilen med polish skapar en långvarig lyster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121453.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.