Hur Buff Auto Paint

Buffing en bil kan göra en gammal lack ser ut som ny och en ny lack ser ännu ljusare ut. Kratsning auto färg kräver en särskild process som måste följas för att skydda bilens lack och att hålla färgen i gott skick. Om en buffert används fel kan det orsaka skador på lacken som bara kan repareras genom att måla om bilen, vilket är ett mycket dyrt misstag. Saker du behöver
Buffer
putsdyna (minst två) katalog Polersvamp (minst två) katalog Liquid polering förening
Vatten
biltvätt tvål
Sponge
absorberande handduk
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen med bilen tvål och en mjuk svamp. Var noga med att ta bort all smuts, skräp eller damm på lacken. Skölj bilen med vatten för att avlägsna alla spår av smuts eller tvål. Använd en mjuk, absorberande handduk för att avlägsna allt vatten från bilens yta. Låt bilen torka helt.
2

Sätt en ren polerrondell på bufferten. Ställ polering hastigheten till 880rpm eller på "medium", beroende på bufferten inställningar. Applicera flytande polering föreningen jämnt på ytan av dynan. Placera elektroden på ytan av bilens huva och börjar polera bilen. Rotera bufferten i små cirkelrörelser. Tryck inte bufferten i färgen - vikten av bufferten sätter tillräcklig press på ytan
3

Stoppa bufferten att tillämpa mer flytande förening och att kontrollera dynan.. Om dynan blir igentäppt med föreningen, ta bort den från bufferten och rengöra den med vatten och ställ in den på tork. Sätt en ny pad på bufferten, tillämpa mer förening och börja där du slutade. Föreningen gör ytan av bilen grumlig. Låt alla i föreningen för att torka på bilen.
4

Avlägsna putsdyna från bufferten. Sätt polerplatta på bufferten och användning av samma hastighet och rörelser, polera den torkade föreningen från bilen. Polera hela bilen tills allt av föreningen avlägsnas. Kontrollera dynan ofta och ändra det om föreningen bygger upp på det. Den bebyggda föreningen kan repa bilens yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120986.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.