Armor All Avbytare

Armor All ger en rad av petroleumbaserade bilprodukter används på bilinredningar och däck. Ursprungligen skapades på 1960-talet av en kemist, inträffade produktförbättringar under 2007, enligt bolagets hemsida. Som skydd av plast och läder är en viktig del av att upprätthålla en fordonets interiör, många petroleum-fria högkvalitativa alternativ finns och är tillgängliga från stora bilföretag leverans företag eller online. VINYLEX

VINYLEX är en patenterad petroleum-fri plast och gummi balsam gjorts av Lexol, ett företag som tillverkar högkvalitativa läder balsam. Det omfattar också solskydd i sin formel för att skydda mot ultraviolett skador. Produkten lämnar en semi-finish. Addera Meguiars Plast skyddsmedel

Meguiars gör ett komplett sortiment av bilprodukter från vax till läder och vinyl balsam. Meguiars gör två olika vinyl balsam och städare som gör valet mellan en naturlig finish och en högblank finish.
Griot garage

Griot garage är en Företaget som tillverkar ett brett utbud av förstklassiga fordonsindustrin detailing leveranser, tillsammans med fordonsindustrin och garage tillbehör. Griot s plast dressing innehåller inga petroleumdestillat eller vaxer och innehåller en ultraviolett blockerande förening. Det efterlämnar en icke-glansig satin finish.
Produkter från 303

Ett företag som heter 303 gör miljövänliga produkter som används i både interiör och exteriör plast skydd. De 303 produkter innehåller milda rengöringsmedel förutom ultraviolett skydd. Använd 303 produkter i marina och liksom rymdanvändning. Ansök till gummi, vinyl och glasfiber. Det efterlämnar en sidenmatt finish.
Blackfire

Blackfire använder ett hundra procent vattenbaserad formel i veck ett enda rengöringsmedel som används på läder, vinyl och ytor gummi . Det är en petroleum-fri produkt som även innehåller några alkoholer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121956.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.