Återställa Pontiac Rally Fälgar

Din bil är en glänsande, rörlig bild av vem du är - och ingen vill se smutsiga, repiga och misskött. Bil hjul och deras fälgar får en hel del slitage under deras livslängd. De är nära marken och ständigt kämpar elementen. Det är lätt att få dem smutsiga men absolut inte omöjligt att få dem att lysa som ny. Med några Brasso och noggrann slipning och polering, kan du spara några tior på nya fälgar. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn
200-grit vått /torrt sandpapper
500-grit vått /torrt sandpapper
fin stålull
3 och 5 Scotch-Brite Mattor
Brasso metall renare
aluminiumfälg polska
Visa fler instruktioner
1

Ta hjulen från din bil genom att halka domkraften bakom hjulen och lyfta bilen 3 till 5 inches från marken. Ta bort muttrarna med ett däck järn genom att vrida muttrarna moturs och ta bort hjulen.
2

Rengör fälgar av smuts med varmt vatten och tvål på en svamp. Skrubba bort rost med en klick Brasso appliceras på en 3M Scotch-Brite pad. Håll fälgar blöt under de återstående stegen.
3

bort någon glasyr eller avslutas genom att slipa fälgar med 200-grit vått /torrt sandpapper eller en elektrisk slipmaskin.
4

Sand bort initiala skav eller knölar som använder 500-grit våt /torr sandpapper eller en elektrisk slipmaskin.
5

Buff ut nicks på ytan av fälgar med fin stålull med en klick av Brasso.
6

Polska fälgarna till en hög glans med en 3M Scotch-Brite pad och Brasso. Gnid Brasso på fälgar i en grov cirkulärt mönster.
7

tillbaka däcken och att hjulmuttrarna bilen och sätta din bil tillbaka på marken.
8

Let ett lager Brasso sitta på fälgar natten, vilket gör att aluminium härda.
9

Avsluta processen genom att putsa kanterna med en desoxiderande hjulet polish, företrädesvis en som rekommenderas av din bilhandlare. Följ dess riktningar och polera med en ren bomullsduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121321.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.