Hur man använder elektriska Högtryckstvättar för Mobile Detailing

Du ska veta hur man använder elektriska högtryckstvättar för mobila detaljer om du vill undvika att skada ett fordon, electrocuting dig själv eller någon annan, eller bara arbeta effektivt och lönsamt. Använda en elektrisk högtryckstvätt snarare än en bensindriven högtryckstvätt för mobil detaljer har fördelar. Såvida du beskriver miles och miles av fordon åt gången, så att säga, en mer kraftfull, tyngre och skrymmande gasdrivna högtryckstvätt är overkill för mobila detaljer. Saker du behöver
Electric högtryckstvätt
Högtryckstvätt borstar satsen
GFCI förlängningssladd (50 fot till 100 fot) katalog Biltvätt tvål
Skopor (2) katalog trädgårdsslang ( 50 meter till 100 meter) katalog Universal tapp nyckel
Visa fler instruktioner
Setup
1

Placera elektriska högtryckstvätt på en plats där den kommer att vara ur sätt samtidigt beskriver ändå tillräckligt nära för att inte behöva sluta tvätta flytta det närmare eftersom du inte har tillräckligt med slang för att nå runt fordonet. Inspektera slangledningar och kopplingar för sprickor och funktionalitet.
2

Anslut trädgårdsslangen till elektrisk högtryckstvätt och vatten tapp (kran). Använd en universell tapp nyckel om nödvändigt för att slå på vattnet tappen.
3

Mät ut den nödvändiga mängden av bil-tvätt tvål i hinken. Tillsätt vatten
4

Anslut jordfelsbrytaren förlängningssladd till en elektrisk högtryckstvätt och eluttag -. En GFCI utlopp om möjligt. Kontrollera att förlängningssladd förlängs på ett sådant sätt att undvika stående eller sammanslagning vatten. Slå på högtryckstvätt. Addera Clean
5 fordon

Spraya med vanligt vatten för att få hela bilen blöt. Du vill inte att spruta tvål på en torr bil, särskilt på en varm dag.
6

Infoga högtryckstvätt rengöringsmedel sugledningen i hinken. Fäst roterande borste för högtryckstvätt trollspö. Applicera tvål från toppen av fordonet ner till botten av fordonet, hoppar över däck och hjul eller fälgar.
7

Avlägsna borste. Bifoga en fläkt tips eller justera fan spets på den elektriska högtryckstvätt så att det är redo att skölja. Skölj bilen.
8

Använd en hand borste för att tvätta däck och hjul. Skölj däck och hjul med elektriska högtryckstvätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121218.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.