Hur polska Harley Davidson Chrome

Om du har en ny Harley Davidson som blir smutsiga, eller en äldre Harley som måste uppsnyggat, är polska biljetten. I några få enkla steg kan du polera din Harley Davidson Chrome för att få det att lysa som den förtjänar. Oavsett om du är en helg krigare eller en heltid garage guru, kan du slutföra uppgiften på bara några ögonblick. Håll din Harley ser prime och orörda genom polering jolleseglare krom omedelbart. Saker du behöver
Capitan Richard bäst (eller motsvarande polska) katalog lätt fuktig bomullsduk
torr bomullstrasa
Visa fler instruktioner
1

Hitta en polish. Det finns flera polermedel på marknaden för dig att välja mellan. Varje Biltema kan hjälpa dig med detta. De flesta människor har en föredragen polish för sin Harley Davidson krom. Om du inte gör det, prova olika polerar tills du hittar den du gillar bäst. För detta exempel kommer vi att använda kapten Richard bäst, en favorit bland Harley Davidson entusiaster.
2

Köp några kapten Richard bäst polish. Det kan hittas i många lokala butiker, samt på Internet. Det kostar ca $ 30.
3

Ta en lätt fuktad bomullstrasa. Spraya lite av kapten Richard bästa på denna duk. Gnid Harley Chrome i en cirkelrörelse. Detta kommer att ta bort smuts och damm.
4

Ta din torr bomullstrasa direkt. Försiktigt gnugga och polera den plats du just rengöras. Din Harley Davidson Chrome kommer till en ren glans.
5

Fortsätt med steg 1 till 4 tills alla Harley Davidson Chrome är polerad till en fantastisk glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120901.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.