Hur man tar bort Leaf fläckar på en Automobiles Klarlack

När höstlöven faller från träden på ditt fordon, kan de lämna efter sig en fläck i deras närvaro. Kemikalier på bladen, däribland SAP, kan lämna ett märke på bilen när de kommer i kontakt med ytan och fukt, till exempel morgondagg. Det är möjligt att ta bort blad märken från en bils klarlack utan behov av kostsamma professionell hjälp. Saker du behöver
Bil schampo
mjuka trasor
Commercial SAP Remover Review Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Lyft försiktigt bladen off av bilen så fort du märker dem. Undvik att gnugga bladen över bilen eller låta vinden blåsa bort löven. Detta skulle kunna lämna efter sig små skrubbsår på bilens klarlack.
2

Tvätta bilen med bilschampo och en mjuk trasa. Detta kommer att bidra till att undanröja de flesta av de konturer som orsakas av bladen.
3

Torka bilen omedelbart med en mjuk trasa.
4

Ta bort alla envisa kvar fläckar kvar av bladen, inklusive eventuella sap varumärken, genom att tillämpa kommersiella SAP borttagning produkt som kan köpas på flera fordonsindustrin leverans butiker. Efter applicering av rengöringsmedel, låt det sitta i flera minuter och sedan torka av den med en mjuk handduk. Skölj remover bort och upprepa tills alla sav märken tvättas bort.
5

Tvätta bilen en andra gång. Detta kommer att ta bort ytterligare smuts, sot och städare som används för att ta bort envisa fläckar.
6

Applicera ett lager vax till bilen. Detta kommer att bidra till att återställa den klarlack glans och ta bort eventuella oklar uppbyggd som kan ha inträffat under bladet avtryck borttagningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121707.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.