Auto polermedel Instruktioner

Med tiden, smuts och föroreningar kan skada det skyddande höljet av bilens lack. Även om skadan inte påverkar den faktiska auto kroppen måla själv, skapar det en dulled sliten look på ytan av fordonet, vilket gör att bilen ser smutsig oavsett hur ofta det städas. Reparera denna skada kräver en utjämning av de små repor med mindre slipmedel som finns i föreningarna auto polering. Med en mekanisk polermaskin och föreningen, kan du minska repor till den punkt där en icke-slipande polish och vax kan sedan återställa bilens glans och glans. Saker du behöver
Bil rengöringsmedlet
Rotary eller dubbelverkande polermaskin
Polersvamp
Auto polermedel
Microfiber handduk
bilpolish
Bilvax

Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen med biltvätt vätska och låt den torka innan du använder föreningen. Tvätta bilen först tar bort smutspartiklar från bilens yta som skulle kunna repa lacken.
2

Bifoga en polering pad till en roterande eller dubbelverkande polermaskin. Ställ in varvtalet på den roterande polermaskin till 1500 RPM. Om du använder en dubbel action polermaskin, ställ in hastigheten till 5000 rpm.
3

Häll en liten, kvarts storlek klick av polermedel på mitten av polerplatta. Sprid föreningen över färgytan utan att slå på polermaskin. Använd kudden för att få en jämn beläggning av föreningen över hela området som ska poleras.
4

Slå på polermaskin och köra kudden över det område som skall poleras. Flytta den roterande polerplatta från vänster till höger i något överlappande rader över ytan, och sedan flytta dynan från topp till botten. Gör dina rörelser långsamt men konstant. Låt inte dynan att dröja något ställe eftersom detta kan skada lacken istället bort lättare skador du försöker polera ut.
5

Fortsätt att polera ytan tills du har en släta ser lack utan några små repor eller virvlar. Återapplicera mer polering föreningen som behövs för att slutföra processen.
6

Buff ytan med en microfiber handduk för att avlägsna torkade återstoden från polermedel. Använd små, cirkulära rörelser med handduken. Gå över hela ytan för att minska slöhet orsakas av slipande polermedel.
7

Använd en bil polish och polering pad för att återställa den glansig finish på den målade ytan. Vaxa ytan för att skydda den nyförvärvade finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121958.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.