Om Mobile Auto Detailing

Bilrekonditionering innebär grundlig rengöring av insidan och utsidan av en bil samt vaxning eller polering kroppen. En mobil auto-detaljer tjänsten kommer till kunden för att arbeta på sin bil i sitt hem eller kontor. Identifiering

Mobila automatisk beskriver tjänsterna resa till den plats där en bil är parkerad och utför detaljer medan ägaren arbetar eller gör aktiviteter runt huset.
Funktioner

Mobile automatisk utförliga företag få sina leveranser med dem - till exempel en våt och torr vakuum mattan shampooer och buffert. Vanligtvis, mobila detailers kräver den plats där bilen är parkerad ha en utomhus eluttag och kran.
Kostnad

Mobila auto-detailers oftast betalt genom timme och kan också lägga till en avgift för körsträcka för att nå den plats i bilen.
Fördelar

Förutom att hålla bilarna ser rent och nytt, auto-detaljer avlägsnar rost som kan förringa värdet av en bil. Mobil detaljer gör det lättare och mer bekvämt att ha en bil beskrivs ofta.
Överväganden

Vissa mobila auto-detailers kräver ett antal bilar för att utföra service på en plats . En kund kan ordna en grupp av medarbetare eller grannar för att få sina bilar närmare på en viss dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121157.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.