Hur Tint Bilglas Windows

Färgtoning auto glas är riktigt enkelt. Jag hitta den bästa metoden är att du plasten nyans filmen som kommer i rullar, i motsats till spray på nyans. Om du följer stegen och med lite ansträngning bör du sluta med ett professionellt utseende jobb. Instruktioner
1

Rulla ut toning film på en stor plan yta. Placera en tung handduk eller kuddar ovanpå filmen att platta ut filmen.
2

Köp en tung rulle kraftpapper eller en rulle av frys papper som är samma bredd som din nyans film. Rulla ut en bit papper som kommer att täcka den del av fönstret som du vill tona och klippa det ungefär två inches längre än fönstret. Addera 3

Placera papper upp till fönstret som du vill till nyans. Detta kommer att bli ett mönster. Sprid ut papperet ur mitten med hjälp av en liten rulle skum färg och vara säker på att papperet täcker hela fönstret. (Detta kan kräva en hjälpare.) Använd ett hjul Pizzaskärare och peta ner pappret så nära det inre fönstret gjutning eller gummi som möjligt. fortsätter att rulla pappret mönstret ut från mitten till kanten som strålar från solen. När du har papper mönster plant och på plats. Beskriv mönstret med rullen pizza cutter så nära kanten som möjligt tills du kan börja se en tydlig linje. När du är klar, använd en penna eller markör för att markera kanten av mönstret.
4

bort mönstret. Lägg den på en plan yta och skär den exakt på den markerade konturen. Borsta eller rulla mönstret platt på den plana ytan, så kolla kanterna på mönstret för ett rent snitt.
5

Efter skära mönster, ta pappret mönstret tillbaka till fönstret för en slutlig montering . Placera mönstret upp mot fönstret och vara säker på att den passar ordentligt och täcker hela fönstret. Oroa dig inte om det finns en liten lucka där du klippte mönstret eftersom du kommer att skära filmen om en tum större än detta mönster.
6

När du är säker på att mönstret är korrekt, ta det tillbaka till den plana ytan där filmen har lagts ut och lägga mönster ovanpå filmen. Sen spåra mönster tillsätta ca en tum runt hela mönstret. Avlägsna och kassera mönstret och trimma filmen på dina märken
7

Anmärkning:. Om rutan är böjd, inte böjd, men bugade som en båge i en fisk skål, kan det vara nödvändigt att tillämpa nyans i linjära remsor ungefär fem inches per band. Mest färgton kommer att gå på bra med böjt glas så länge kurvan är i en riktning som en kaffemugg.
8

Spray interiören fönstret med en varm vattenlösning av diskmedel. Med vattnet såplösning på fönstret, använd en enda kant skrapa rakblad eller rakblad dekal skrapa och skrapa varje tum av fönstret rent med lösningen som ett slags smörjmedel. Detta kommer att rensa ditt fönster bäst. När du har skrapat fönster rena, sedan spraya den ren igen och dray det helt, var noga med att inte lämna några ränder eller ludd.
9

Återigen spraya fönstret med tvållösning, och sedan separat limmet locket från färgton filmen och spraya limmet sidan av filmen våt. När klibbig baksida gas tagits bort och filmen besprutas med lösningen tillämpa den på fönstret. Var noga med att filmen har täckt hela fönstret innan den. Sedan sprida filmen. Det är möjligt att vända rulla filmen och rulla den på fönstret, men det tar lite mer skicklighet.
10

med filmen på rätt plats spraya insidan av filmen med tvållösning . Detta kommer att fungera som ett slags smörjmedel så att skrapan inte repa filmen när du skrapa ut bubblorna.
11

Använd skrapan och arbeta ut bubblorna mellan filmen och glaset trycka bubblor till kanten av filmen.

Använd en ren butik trasa /papper vid kanterna där du gummiskrapa bubblan till sop upp överskottet lösningen.

Arbeta ut bubblorna från centrum till kanten som solen strålar tills alla bubblor är borta och filmen är torrt.
12

När du gummiskrapa filmen tätt mot fönstren kanten runt omkretsen av fönstret interiör, trimma överskottet filmen med hjälp av en vasst rakblad eller Exacto kniv med en liten spets, så nära som möjligt till det trim så att hela fönstret är täckt med nyans.

Du kan hjälpa torkningen med en hårtork om det behövs. Aldrig gummiskrapa filmen om det är blött med en tvållösning eller du kan orsaka scratch linjer i filmen. Lycka Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121092.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.