DIY mörklagda Strålkastare

Flera bil entusiast spendera hundratals dollar för att uppnå de ljusaste strålkastarna möjligt för sin bil. På den motsatta änden, fler och fler individer väljer att mörklägga sina strålkastare som en elegant alternativ. Mörklagda strålkastare skapar en mer mystisk utseende för fordonet. Toning strålkastarna kan uppnås genom en process som innebär att spruta på färgton och ansöka om ett nytt tills du uppnår det önskade utseendet du söker efter. Saker du behöver
Skruvmejsel
Sandpapper, 220-grit
Tint bespruta
tidningen
Ansiktsmask
Fönsterputs
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

bort strålkastaren från bilen. Detta är det bästa sättet att förhindra nyans spraya från att skada din bil. Detta kan göras med en skruvmejsel vid åtkomst till strålkastare från under huven. Den yttre ytan av strålkastarna
2

Sand. Detta kommer grov upp ytan av ljuset, vilket skapar en mer porös yta för nyans spray att hålla sig till.
3

Rengör utsidan av ljuset med fönsterputs och en mjuk trasa . Var noga med att ta bort eventuella dammpartiklar och smuts från strålkastaren.
4

Placera strålkastaren på en plan yta ovanpå tidningen. Täck munnen och näsan med en ansiktsmask för att förhindra skada från de hårda rök.
5

Håll kan spray nyans sex till åtta inches från den främre ytan på huvudet ljus och försiktigt spraya en jämn lager över hela ytan. Undvik att hålla nyansen spraya på något ställe under en längre tid, eftersom detta kan orsaka oattraktiva körningar eller pölar av nyans.
6

applicera ytterligare skikt som behövs tills du uppnå den svarta att du försöker åstadkomma. Låt varje lager torka helt innan nästa skikt. Fäst strålkastare tillbaka till bilen när alla tint spraya lagren är torra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121647.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.