Hur man ska täcka en bil Top Med Vinyl

Vinyl-toppad bilar har en sådan tappning, enkel look om dem som du kanske vill lägga vinyl till ditt fordon. Även om din bil har aldrig haft en vinyl topp, kan du fortfarande täcka bilens topp med materialet för att uppnå samma utseende. För att få en proffsig bil toppen, måste du sätta i tid och ansträngning. Saker du behöver
Maskeringstejp
Marker
Skruvmejsel
Vinyl bil top
Kontakt cement
Rakblad
Saxar
Visa fler instruktioner

1

Applicera maskeringstejp till bilen för att markera var vinyl ska skäras längs trim. Bandet ska överlappa den nedre kanten av trim med 1/8 tum.
2

bort trim och gör en liten markering med en markör på bandet vid varje punkt där det finns ett hål för trimma. Gör markeringar för varje fönster klippen så bra som du tar bort dem med en skruvmejsel.
3

Gör en linje längs mitten av taket med hjälp av en penna som löper från framsidan till baksidan . Rita samma linje längs mitten av vinyl tyg för att göra centrering tyget lättare.
4

Placera vinyl ovanpå taket och rada upp de dragna två linjer för att centrera vinyl ordentligt. Vik tyget så att du kan komma åt hela längden av de dragna linjerna.
5

Applicera en tunn linje av kontakt cement längs varje rad och tryck på vinyl på taket. Bred ut vinyl igen för att se till att den är rak och göra nödvändiga justeringar inom 5 minuter.
6

Vik tillbaka hälften av vinyl igen och sprida ett tunt, jämnt lager av cement på taket och vinyl. Du bör inte lägga någon cement på de delar av vinyl som inte kommer att beröra taket.
7

Cement den andra halvan av vinyl för taket och dra materialet tätt mot taket. Arbeta snabbt för att ta bort eventuella rynkor eller luftbubblor innan cementen uppsättningar.
8

Dra vinyl ned längs de bakre stolparna och trimma den med sax för att forma. Pelarna är de vinklade vertikala stolparna som ansluter taket till karossen.
9

Applicera cement till en pelare i taget och den samordnande avsnittet vinyl. Slip den lägsta kanten av vinyl på botten av pelaren först och tryck sedan på vinyl på plats för att göra cement obligationen.
10

Håll i kanten av ett rakblad mot vinyl längs kanterna där det måste trimmas och dra försiktigt den överskjutande vinyl på bladet. Detta kommer att bidra till att förhindra skärning i färgen på din bil.
11

Fäst alla pelare sektionerna på samma sätt. Kontrollera alla kanter vinyl överlappa maskeringstejp med 1/8 tum.
12

Återanslut trim bitar och klipp fönstret med hjälp av varumärkena maskeringstejp som vägledning. Avlägsna maskeringstejpen när all hårdvara är på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121689.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.