Hur våta sanden och Buff en bil

Våt slipning och polering förhöjer bilens utseende för bilen visar och ökar bilens värde för återförsäljning. Många nya bilar anländer till återförsäljare med en yta som liknar apelsinskal. I högre slutet fordon som Bentleys och Lamborghinis, återförsäljare handen sand och polera det sista klarlack till en spegelblank glans. Mindre dyra bilar beskrivs inte till denna punkt eftersom processen är arbetskrävande och således inte kostnadseffektivt. Men du kan ge någon bil, oavsett prislappen, den high-end fullföljande uppskattad av samlare genom processen våtslipning och polering. Saker du behöver
1200 grit sandpapper
1500 grit sandpapper
2000 grit sandpapper
2500 sandpapper
Mjukt gummi stödrondell
Mjuk skumplast pad
Bucket
Vatten
sprayflaska
Rena handdukar
cheesecloth
bilpolish
Buffing pads
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink och sprayflaska med rent vatten. Använd detta för att hålla bilen och sandning svamp utan klarlack rester som du arbetar. Placera bilen på en väl upplyst, dammfri miljö.
2

Wrap 1200 sandpapper runt en mjukt gummi slipplatta. Håll kudden platt på ytan av bilen och använder långa slag till sand ett större område.
3

Skölj slipplattan ofta och spraya ytan av bilen med vatten för att eliminera klart coat återstod. Använd den mjuka dynan skumbaksida att komma in i sprickor och springor. Syftet är att ta bort klarlack yta utan att skada lacken under den.
4

Byt till 1.500, 2.000 och slutligen 2500 sandpapper som ditt arbete fortskrider. Våt sand hela ytan av bilen med varje korn före bytet till nästa nivå. Ju högre siffra, desto mindre sandpapper bort.
5

Ta slipningen märken med en torr polerrondell. Använd en ny polerrondell att eliminera polerrosor. Lägg en fin flytande bilvax till en tredje polerrondell och gnugga ytan med långa, kraftiga slag.
6 Din bil kan idrotten en miljon dollar glans.

Hand buff till en strålande glans med hjälp av flera lager av gasväv. Beroende på den ursprungliga skick bilens finish, kan du förvänta dig hela processen att ta från 15 till 50 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121649.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.