Vaxa Bad Auto Paint

Bad auto färg betyder inte att du måste köra en ful bil. Med en grundlig tvätt och några innovativa bilvårdsprodukter du kan uppnå en blank yta som ser blanka och ljusa. För bästa resultat se till att bilen är helt förberedd innan du ansöker vax. Sedan avsluta jobbet med en krusidull av polering för att få det elegant utseende. Saker du behöver
Liquid hushåll detergentBucketWarm waterSpongeSpray nozzleSoft trasa towelAuto lera barAuto måla djupt cleanerClear flytande auto waxMicrofiber trasa
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen noggrant med en svamp doppas i varmt tvålvatten som du har blandat upp med flytande hushållsdiskmedel. Börja på taket och arbeta tills alla ytor är väl skrubbas.
2

Tvätta bort tvål blandning med ett sprutmunstycke inställd till sitt starkaste strömmen. Torka bilen helt med mjuka handdukar.
3

Identifiera områden där skräp inbäddade genom att köra handen över ytan av bilen. Spot repor i lacken genom att titta närmare på varje avsnitt av bilen exteriör. Leta fjällning eller flisas måla fläckar både visuellt och taktilt.
4

Gnid en klump auto lera försiktigt över varje repa och fläck. Arbete i små delar och smörj område med flera droppar såpvatten för mjuk micro nötning. Torka av varje område med en mjuk handduk så snart claying är klar.
5

Häll en liten mängd auto färg djup renare på en tät porer svamp. Gnid skadade måla områden fast i små cirkelrörelser tills området jämnas. Buff bort rester med en ren mjuk handduk.
6

Häll flytande auto vax på en liten svamp och torka på en liten del av den automatiska färgytan. Gnid vaxet i färgen med en ren mikrofiberduk med cirkulära rörelser, sedan vattrat motioner och slutar med cirkelrörelser igen. Fortsätta tillämpa vax i små sektioner över den målade ytan på bilen. Överlappa varje avsnitt och gnid väl med en mikrofiberduk innan vi går vidare till nästa avsnitt.
7

Låt bilen stå under minst en timme före körning så att vaxet sätter upp ordentligt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120958.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.