Hur att rengöra en Fårskinn Cover

Rengöring en cover fårskinn sits kan vara en utmaning. Fårskinn är en naturlig substans, och därmed är mer känslig för normativa former av rengöring. Var du tvätta fårskinn klädsel i en vanlig tvättmaskin och torktumlare, skulle de krymper enormt, skjul ull och torka ut. Andra metoder kan vara något mer utmanande, men i slutändan kommer att visa sig vara långt mer framgångsrik. Saker du behöver
Vakuum
Gentle soap
Specialized renare
Visa fler instruktioner
1

Regelbundet, täcker lätt vakuum fårskinn sits. Detta håller fårskinn från att absorbera smuts och andra ämnen som bygger upp över tid, i slutändan slutar i kala fläckar på klädsel.
2

Spot-ren smuts och andra spill omedelbart. Ju snabbare fläckar behandlas, desto lättare blir det att få ut dem. Spot-rengöring med en mild tvål och kallt vatten blandningen kommer att avlägsna dessa ämnen utan att orsaka omfattande skador på fårskinn. Addera 3

Använd en specialiserad renare. Företag som säljer fårskinn produkter ofta också sälja en utsedd renare, såsom Cloud Nine Fårskinn All Purpose Cleaner & Protector. Detta inte bara rensar fårskinn, men det lämnar också ett skyddande hölje på fårskinn för att hindra smuts från att sjunka i.
4

Skicka fårskinn täcker till kemtvätten. När allt annat misslyckas och fårskinn täcker behöver en grundlig rengöring, ha dem kemtvättas blir det mildaste och minst skadliga sättet att göra det. Kemtvätt fårskinn är inte alltid garanterad att lyckas, men det är känt att uppvisa goda resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121581.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.