Hur du justerar en Automotive Spray Gun

I januari 2010, kräver den amerikanska Environmental Protection Agency (EPA) användning av hög volym och lågt tryck (HVLP) sprutlackering kanoner i stället för konventionella sprutpistoler. Använda HVLP vapen minskar utsläppen såsom bly, krom, mangan, kadmium och nickel. Använda HVLP sprutpistoler också förbättrar kvaliteten på finish och sänker måla kostnader. För en högkvalitativ lack på din bil, du inte bara måste använda rätt teknik men justera kontrollerna färg pistol korrekt. Justera måla pistol tillåter dig att utföra jobbet samtidigt som överensstämmer med fukt, temperatur och fordonets kropp typ. Saker du behöver
HVLP sprayfärg pistol
maskeringspapper
Luft-tryckmätare
Visa fler instruktioner
1

Justera spraymönstret genom att vrida Luftkåppa horn upp eller ner, vilket orsakar mönstret att spraya vänster till höger. Luftmunstycket hornen tillåter luft och vätska att flöda och forma sprutströmmen i en kontrollerad mönster.
2

Spraya på maskeringspapper först att testa mönstret form och storlek innan målning. Besprutning vänster till höger kommer att ge dig den mest exakta sprutlackering mönster.
3

Matcha den del av fordonet som ska målas genom att justera mönstret storlek. Till exempel, vill du inte att måla ett smalt parti med ett stort mönster.
4

Justera vätskeflödet genom att välja en fluidspetsen att matcha din målning rytm.
5 < p> Justera in trycket för att matcha den vätskeflödet. Använd en luft-tryckmätare för att ställa in trycket på den exakta fotpund krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121763.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.