Hur Buff Out uretanfärg

uretanfärg är den mest använda typen av billack på marknaden. Finns i enkel-scenen och som bas och klarlack, är uretanfärg mångsidig. När uretanfärg jobb på din bil har avslutats, eller börjar blekna eller oxiderar, kan den poleras ut så att det lyser klarare än ett nytt lager färg. Att polera uretanfärg, är det bäst att ha lite erfarenhet av att arbeta med fordonsindustrin lacker, gör ett misstag kan förstöra lack. Saker du behöver
Buffer
Polersvamp
Liquid Rubbing
bomull handdukar
bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Ansök 1/4 kopp av vätska polering föreningen till ytan av polerplatta på bufferten. Vrid buffert på och placera det platt på ytan av huven på bilen. Flytta buffert i små cirkelrörelser och låt det inte stanna kvar på samma plats i mer än några sekunder, eller det kan bränna igenom lacken.
2

Börja på framsidan av bilen och arbeta bakåt, hålla bufferten flytta och tillämpa mer polish som behövs. Om putsdyna blir torkat eller caked med torkade förening, ta bort den från bufferten och använda en ny eller ren pad.
3

Häll bil polish på en handduk och polera bilen. Använd små cirkulära rörelser och arbeta från framsidan av bilen bakom. Polering av uretanfärg lämnar en glänsande glans på färgens yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121852.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.