Hur man målar tidigare målade plast Bildelar

Måla en bil kan variera från lätt till svår beroende på din erfarenhet måla en bil. Processen för målning plast är densamma som processen att målning av metall. Den enda skillnaden mellan plast och metall är att plast är mer ömtålig och benägen att bli kliad i slipprocess. Räkna med att spendera cirka två tredjedelar av din tid att förbereda bilen för målning och andra tredje målningen bilen. Bilen ska målas inomhus, i ett vind-fri miljö. Saker du behöver
Soap
Vatten
tvätt torkdukar
Copper Grease tråd Mössor och vax Remover Review Low-grit sandpapper
Ström sander
Maskeringstejp
Tjockt papper
Automotive primer
sprutpistol
uretan bilfärg
Automotive klarlack
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen noggrant med vatten och bil tvål. Anslut en koppartråd från ramen på bilen till ett jordat föremål, detta kommer att förhindra damm från att elektriskt laddade till bilen
2

Fäst låg-grit sandpapper till makten slipmaskin.. Koppla in strömmen slipmaskin. Sand färgen bort av plasten kroppen du vill måla. Slipa färgskikt tills du kommer till lager grundfärg.
3

Applicera vax och fett remover till en trasa. Med en fuktad trasa, rengör delarna av bil du planerar att måla. Täck fönstren med tjockt papper. Tejpa pappret till bilen, som omfattar delar av bilen färgen ska inte tillämpas på.
4

Lossa och ta ut behållaren pistolen. Fyll tratten sprutpistol med fordonsindustrin primer. Täta intag sprutpistolen genom att skruva tratten tillbaka in i sprutpistolen. Applicera primer på plasten auto kroppsdelar som ska målas. Sand i lager grundfärg för att göra pälsen jämn och slät.
5

Lossa och ta ut behållaren pistolen. Fyll tratten sprutpistol med billack. Täta intag sprutpistolen genom att skruva tratten tillbaka in i sprutpistolen. Spraya ett tunt, jämnt lager billack över plast auto kroppsdelar som primade. Låt färgen torka i 15 minuter. Applicera ytterligare ett lager av billack. Låt detta skikt av färg torka.
6

Lossa och ta ut behållaren pistolen. Fyll tratten sprutpistol med fordonsindustrin klarlack. Täta intag sprutpistolen genom att skruva tratten tillbaka in i sprutpistolen. Spraya klarlack över det målade området.
7

Tillåt den klara beläggningen att torka i 15 minuter. Applicera ytterligare ett lager. Tillåt att pälsen att torka. Applicera ett sista lager klarlack och sedan låta bilen torka i 90 minuter. Ta bort papper och tejp som skyddade områdena inte tänkt att målas medan du väntar på att pälsen att torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121630.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.