Hur att tippa Detalj Person vid bilfirma

Den detalj person är oftast den lägsta betalda arbetare på en bilfirma, enligt Bureau of Labor Statistics. Samtidigt som den detalj personen ett tips inte behövs, eftersom det i allmänhet är för en del anställda i andra branscher, till exempel servrar och bartendrar, är det verkligen en bra gest. Spetsen belopp du utmärkelse till detaljerna person bör vara lämpliga baserat på din nivå av tillfredsställelse med jobbet på detailer gjorde. Med andra ord, den renare din bil är, desto mer bör du tipsa honom. Instruktioner
1

Inspektera insidan av din bil. Torka Dash paneler, liksom de andra plast paneler, med fingertoppen. Se om en smutsfläck av smuts finns på fingertoppen. Detta gör att du vet hur väl detaljerna personen rengöras dina paneler. Fingertoppen ska visas ren.
2

Titta på de mindre uppenbara platser för tecken på un-dammsugas smuts eller skräp. Kolla under sätet, liksom mellan sätet och mittkonsolen. En komplett detalj bör ta bort den fula smuts från ens den minsta av platser. Addera 3

Inspektera utsidan av din bil. Titta noga på glaset för att avgöra om det är ren. Om det finns fläckar eller fingeravtryck på glaset, gjorde detalj människa gör inte ett bra jobb med rengöring. Kontrollera karossdelar. De bör vara blank och fri från smuts och vatten eller tvål fläckar. Om detaljerna personen inte gjorde ett bra jobb med att torka din bil, tvål och vatten fläckar kan förekomma.
4

Bestäm hur mycket av ett tips som du vill tilldela den detalj person baserat på din nivå av tillfredsställelse. Om detaljerna personen avslutat detalj väl, överväga att ge honom en 15 till 20 procent dricks. Om detaljerna personen gjorde okej i vissa områden, men missade i andra, anser en 10 procent dricks. Om detaljerna personen gjorde en crummy jobb, kanske du vill inte att tippa honom alls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121556.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.