Hur man målar en bil Header

Som rubriker ålder, kan de börja titta bleka och jolleseglare från att vara i den heta, oljiga motorrummet. I en dag eller så, men kan du återställa rubriker för att se ut som nya genom att måla dem med hög temperatur header färg. Den är konstruerad för att tåla den värme som alstras av motorrummet. Saker du behöver
Avfettaren
Paint Rags strippa
Stålborste kommenterar: Mineral sprit
220-grit till 600-grit sandpapper
VHT hög temperatur spruta primer (eller liknande ) katalog VHT hög temperatur sprayfärg (eller liknande) katalog Gummihandskar
Respirator
Visa fler instruktioner
1

bort rubriker från bilen. Det kommer att finnas ett antal bultar som fäster huvudet flänsarna till motorns huvud. Headers även tillslutas till stupröret eller något annat parti av avgaskanalen. Rådgör med din bils butik för närmare instruktioner.
2

Rengör huvudena med avfettningsmedel för att avlägsna smuts, skräp och olja. Torka rubrikerna grundligt.
3 p Om rubrikerna har gammal färg på dem, använd färgborttagningsmedel för att ta bort den. Applicera strippa och vänta på att färgen bubbla, och sedan skrubba eller torka bort gammal färg. Använd handskar och en respirator.
4

bort rost på rubrikerna med rost remover och en stålborste. Ner huvudena
5

Sand med 400-slippapper. Börja med ett grövre grus om rubrikerna har några ojämnheter som måste jämnas ut.
6

Rengör huvudena med sprit och en ren, luddfri trasa. Kontrollera att rubrikerna är mycket ren, eftersom detta kommer att främja lackvidhäftning.
7

Spray en lätt damning av hög temperatur header primer som VHT 1500 på rubrikerna. Låt primern torka i en minut eller så och sedan spraya på 3:57 tjocka skikt, låt primern torka mellan skikten. Om du vill ha en jämnare yta, våt sand primern mellan skikten med 220-slippapper.
8

Damm rubriker med en hög temperatur sprayfärg som en från VHT. Låt färgen torka och sedan spraya på 03:57 tunga rockar. Våt sand mellan med 220-grit, 400-grit och med så hög som 600-korn för en mycket slät yta.
9

Låt rubrikerna för att bota natten. Om möjligt, låt dem sitta i direkt solljus under en eftermiddag.
10

tillbaka rubrikerna i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121165.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.