Hur Touch Up Auto Paint

Folk tycker att hålla sina bilar snygg. Oundvikligen lack på våra fordon utvecklar repor eller saknas måla större än en krona, som kräver professionell uppmärksamhet. Mest vardagens repor, dock endast kräver en viss touch upp auto färg och lite tålamod att reparera. Köp röra upp auto färg på fordonsindustrin återförsäljarna tillsammans med några av de särskilda verktyg som är nödvändiga för att ge din bil en ren professionell finish. Saker du behöver
Bättringsfärg
Nick sander
Duk
Kapsylen
fin spets pensel
1000 grit sandpapper
Automotive vax
Automotive polish

Visa fler instruktioner
1 kontakt

köpa upp färgen för att matcha din bil färg på ett återförsäljaravtal. Köp färgen kontakten upp flaskor eller applikatorer. Använda retuschera flaskor är vanligare eftersom applikatorer tenderar att droppa lättare.
2

Tvätta bilen ordentligt och låt bilen torka helt. Sand scratch området med nick sander. En nick slipmaskin ser ut som en lång penna med sandpapper på slutet. Torka rent med en mjuk, fuktig trasa.
3

Häll lite av bättringsfärg i en kapsyl. Applicera färgen till scratch med en fin spets pensel. Färgen appliceras i skikt, bygga färgen tills den är över den ursprungliga färgen som omger scratch. Låt färgen torka helt.
4

Blöt en bit av 1000 grit sandpapper i vatten i väntan på att färgen ska torka. Sand området sakta med sandpapper tills bättringsfärg är även med den ursprungliga färgen.
5

Wax och polera bilen som vanligt, och polera ut scratch området för att blanda in det i resten av färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121597.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.