Återställa Bil Gloss Finish Surface

Återställa glansig finish på din bil är en enkel uppgift om du har rätt verktyg och kunskap. Medan en ordentlig polering jobb kan ta ganska lång tid, är resultatet värt arbetet när du står tillbaka och se showroom finish på din bil. Ta din tid, men, eller din polska jobb kan resultera i milky virvlar och matta fläckar när du vill att det ska lysa klart. Så länge du inte förlorar ditt tålamod och arbeta flitigt, bör du göra ett bra jobb. Saker du behöver
Rubbing
Tvål
Handdukar
Polska
cirkulär polska
Finish
mjuk trasa
Visa fler instruktioner

1

Scrub rostiga, repiga eller oxiderade delar av bilen avsluta med gnugga förening. Ta bort alla suddiga delar av finish, eller återställande processen kommer inte att fungera. Ett nytt lager av polish gör ingenting för att rensa upp en tråkig del av den gamla avslut om du inte tar bort slöhet.
2

Tvätta bilen med tvål och vatten. Skrubba bort skräp som kommer att störa poleringen. Ägna särskild uppmärksamhet åt framför bilen och nära fendrar eftersom dessa områden är mer känsliga för smuts.
3

Skölj bilen med din trädgårdsslang. Låt det torka i några minuter innan du hjälpa den på traven med absorberande handdukar. Låt bilen för att torka i 20 minuter efter sköljning.
4

Häll polish på utsidan av bilen. Sprid polska runt i en 2-fots kvadrat med polerplatta.
5

Placera polerplatta av en cirkulär polermaskin platt mot färgytan. Starta den cirkulära polermaskin med en hastighet av 1000 varv per minut. Flytta cirkulär polermaskin i cirkulära rörelser tills du inte kan se någon mer polerrester (öka hastigheten till 1500 rpm medan du arbetar).
6

Häll mer polish på bilen när du är klar med första sektionen. Fortsätta att tillämpa polish på detta sätt tills du belägga hela bilen. Byt ut dynan som behövs.
7

Låt polish nöja sig minst en timme (eller längre om den polska tillverkaren kräver det). Häll en liten mängd avslut på en mjuk matta.
8

Tryck dynan till bilen ytan och torka i en cirkelrörelse. Torka det tills alla tecken på målgång försvinner, och tillämpa mer till dynan. Coat hela fordonet i finish, och låt den lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121819.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.