Hur att betygsätta bil vaxer

När det gäller att förbättra utseendet på din bil till en god gammaldags handen vaxning kan göra all skillnad i världen . Det finns många bil vaxer på marknaden men bara två huvudtyper , naturliga och syntetiska . Naturliga växer, såsom karnaubavax , erbjuda en djup glans men bara kortsiktigt skydd , medan syntetiska växer vanligtvis erbjuder långsiktigt skydd . Med en kombination av de två vaxerna kan ge överlägsna resultat . Innan du köper bil vaxer , dock bör du ta dig tid att jämföra och betygsätta dem för att hitta de bästa möjliga produkter för dina individuella behov . Instruktioner
1

Kontrollera märkningen av bilvax för att avgöra om den är icke - slipande och om den innehåller ingredienser som kan vara skadliga för metall , glas eller plast . Betygsätt vaxet därefter genom att ge det en poäng på en punkt , en halv punkt , eller en nolla .
2

Betygsätt bilvax efter hur ofta det måste åter tillämpas av scoring det en annan en punkt , halv - punkt eller noll .
3

Kontrollera om bilen vaxet ger några ytterligare fördelar utöver glans och grundläggande lackskydd . Lägga till punkter till poängen därefter om vaxet ger förmåner såsom värme eller reptålig tätning och skydd mot surt regn eller salt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121358.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.