Hur man tar bort röklukt från en bil

Det finns ett enkelt sätt och ett hårt sätt att ta bort en lukt (inklusive rök) från en bil. Det enkla sättet är att låta de inre intakta och användning städare i bilen. den hårda vägen är att avlägsna så mycket av det inre av bilen som är genomförbart. Saker du behöver
Tuff Stuff Multi-Purpose Foam Cleaner Review Fabreze lukt Remover Review Klädsel uthyrning ångtvätt (för fullständig jobb) katalog stor låda Fan
Visa fler instruktioner

1

Rengör insidan av allt löst skräp och ta bort golvmattor av fordon. Vakuum interiör och ta bort alla aska och cigaretter från insidan.
2

(Enkelt sätt) Spray Tuff Stuff renare på alla bitar tyg interiör och matta. Följ anvisningarna på burk och skrubba i inre trasa grundligt. De porösa material i interiören kommer att absorbera den mest doft så koncentrera sig på dessa. Till exempel kommer headliner absorberar en massa lukter som kommer mattan. (Hard way) Ta bort säten i fordonet, framstolarna har vanligtvis fyra (4) skruvar och baksätet har en mängd olika fastsättningsmetoder (förmodligen bäst att lämna baksätet i). Efter framstolar bort du kommer att kunna skrubba mattan lättare med Tuff Stuff skum renare. Också använda renare Tuff Stuff på säten och andra inredningsdetaljer bitar som är trasa. Om du är ambitiös kan du ta bort mattan från fordonet. Detta kan kräva att ta bort mittkonsolen förutom framstolarna. Om du väljer att ta bort mattan (mycket arbetsintensiv men värt ansträngningen) kan du rengöra mattan med antingen en slang eller, om möjligt, en högtryckstvätt. Om du har tagit bort de främre sätena kan du använda en ångtvätt på dem.
3

Efter rengöring alla de inre delar som du har valt att rengöra med Tuff Stuff skumrengöringsmedel tillåter interiör torka med hjälp av stor låda fläkt med fordon fönstren öppna. Efter inre delar är torra att röra dig kan installera några delar borttagna. Efter interiören är torr sedan spraya Fabreze på varje porös yta. Efter sprutning Fabreze sedan använda rutan fan igen med fönster av fordon öppet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121061.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.