Typer av Auto Nyans

Automotive fönster färgton ger avskildhet för en åkande och innehåll. Nyansen ger också inre skydd mot solskador. De typer av nyans tillgängliga intervallet mellan reflekterande spegel ytor, mörka nyanser integritet och livfullt färggrafik. Din statens eller kommunens auto-Toningssystem lagar och bilens fönster sammansättning kommer att avgöra vilken typ av nyans du ska använda. Avsatt film

Skapad men deponeringsteknik, avsatta filmen är det billigaste och mest använda typen av film. Avsatta filmen är typ av metall-baserad film. Filmen är skapad med metallegenskaper, såsom koppar, aluminium och nickel-krom. Effektiviteten av filmens prestanda beror på tjockleken av filmen pälsen. Stora metallavlagringar producera en mörk, spegelliknande yta. Spegeln yta orsakar värme att reflekteras innan den kan överföras genom glaset.
Färgat Tint

Färgat färgton är nyans som har färgats primärt för att absorbera värme. Deposition teknik, sputtring teknik, och värmeavledning används för att skapa färgade filmen. Medan utformad för att användas på insidan eller på utsidan, interiör färgade film de mest populära. De reflekterande utseende resultaten från det avsatta lagret av metalliska partiklar på filmen. Eftersom filmen är på insidan fönstret, är den instängda värme som lagras i glaset. När fordonet rör sig, rör sig extern luft värmen från glasytan. Luftflöde är begränsad i termisk glas. Du bör inte använda färgad film på de inre om bilens glas är termiskt. Mörkare filmer är populära eftersom de reflekterar mest värme och erbjuder den mest privatlivet, men säger generellt förbjuda mörk nyans.
Grafisk Tint

Gjord för att passa bak och sidorutor, Glasscapes-märket se-igenom fönstret grafik ger en illusion av en realistisk grafisk design. Grafisk nyans ger liknande nivåer av sekretess som andra färgton typer. Skydda insidan innehållet från solskador, ger grafisk nyans upp till 75 procent av UV skydd. Den grafiska nyans är säkert för bakrutor med en bakre defroster och bakre vindrutetorkare.

Grafisk nyans är självhäftande, så vatten behövs inte för att tillämpa den på ett fönster. Den amerikanska flaggan, officiell sport grafik, militär inspirerade grafik, landskap, bilar och cyklar är några populära mönster. Addera Hybrid Film

En film som innehåller både reflekterande material och färgämnen anses hybrider. Den negativa effekten av färgämnena och metaller reduceras när de kombineras, men resultatet av filmen äventyras. Exempelvis med användning av färgämnet ensam producerar en mycket mörk film. Använda en titanbeläggning ensam producerar en speglad yta. Kombinera de två typerna av filmer ger ett ljust men nonreflecting film.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121721.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.