Hur Ren BBS Wheels

BBS hjul är några av de finaste lättmetallfälgar i världen och används flitigt av high-end tillverkare samt team race. För att upprätthålla värdet och utseendet på dina BBS hjul, rengöra och polera dem regelbundet. Saker du behöver
Slang eller högtryckstvätt
Wheel Cleaner Review mjukt hjul borste
frottéhanddukar
Metal polish
Bilvax
Tire Protectant
Show Mer Instruktioner
1

Skölj hjulen noggrant med en högtryckstvätt eller en slang, spruta vatten mellan ekrarna och in i hjulhuset för att få bort all smuts så det inte kommer ut senare när du tvättar hjulen.
2

Tvätta kanten av hjulet och i mitten av hjulet med en tvätt mitt eller en mjuk borste hjul borste indränkt i rikligt med vatten och din favorit hjul-rengöring tvål . Håll hjulet mycket våt under denna process för att undvika repor på ytan.
3

Rengör mellan mesh ekrar med hjulet borste om du har mesh-stil BBS hjul.

4

Skölj hjulen med slangen och sedan torka dem med en ren, torr och luddfri frottéhandduk.
5

polska hjulen. För polerade fälgar, använd en hög kvalitet legering hjul polish som den typ av mors. Applicera en liten mängd av det polska till en trasa, tillämpa den på hjulet och polera ut målgång.
6

Applicera en kvalitets bil vax på hjul som har en målad och klar-belagd yta. Vaxa hjulen med en frottéhandduk.
7

Skydda däckets glans genom att tillämpa däck skyddsmedel. Applicera detta med en svamp applikator för att undvika att få Protectant på nyligen detaljerade hjulen. Snygga däck kommer att hjälpa dina hjul ser sitt bästa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121332.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.