Hur att vaxa en Jet Black BMW

Den svarta färgen i en BMW avslöjar brister som andra färger gör inte på grund av dess höga kontrast. Felaktigt tillämpad vax reflekterar ljus och gör varje överskjutande bit vax smärtsamt uppenbart. Utan att applicera vax, är bilens exteriör exponerad och mer benägna att drabbas av skador från repor, kåda och rost. Saker du behöver
Tandborste
carnuba-baserade vax jämförelsetjänsten sämskskinn
Biltvätt tvål
Bil lera bar
Mild bilpolish
Visa fler instruktioner

1

Rengör bilen med biltvätt tvål. Använd en färsk svamp att skrubba bilen utan att orsaka skrubbsår. Använd en tandborste för att avlägsna sediment från sprickorna i fronten grillen, under dörrhandtag och diverse andra skrymslen.
2

Torka bilen torr med ett sämskskinn och använda en lera bar att frånta metalliska föroreningar från färgen. Enligt Autopia Bilvård, är lera barer oftast används för att ta bort hårda bromsdamm som fäster sig till de bakre stötfångare och närliggande ytor. Vidare, lera barer gör det enkelt att ta vägen film, fläckar bugg och envisa fläckar vatten.
3

Använd en professionell polering produkten på bilen för att ta bort mindre ytdefekter. Ansökan metoder kommer att variera beroende på tillverkaren, så följ dem noga.
4

Applicera carnuba vax med en ny, fuktig svamp. Använd bara tillräckligt för att täcka ytan. Låt inte vaxet sprids ut på gummitätningar dörr eller någon svart plast eftersom det kommer att lämna en vit fläck på dessa ytor. Låt vaxet sitta på ytan i några minuter innan du fortsätter.
5

Buff vaxet med långsamma cirkulära rörelser och en ren, torr trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121695.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.