Hur mycket pengar det Detalj din bil?

Om du är ute efter att återta detta showroom doft och glans, får en bra bilhandlare vara precis vad du behöver. Oavsett om det är en gör-det-själv eller professionella detaljer bil, investera lite tid, kan armbåge fett eller pengar till djuprengöring bilen väsentligt påverka utseendet på din bil. Funktioner

Car detaljer består av grundlig rengöring av insidan och utsidan av ett fordon. Även funktionerna i detalj kan variera från detailer till detailer, de flesta bil detaljer inkluderar en genom dammsugning eller tvättning av sittplatser och golv, torka ner insidan instrumentbrädan och alla andra ytor, tvättning, claying och vaxning eller polering utsidan av bil och rengöring av fälgarna, speglade och glasytor. Vissa detailers kommer också högtryckstvätt fordonets motor. Borstar, små bilagor vakuum och andra små verktyg används för att komma in i sprickor och svåra att nå platser. Många detailers gillar också att röra upp några problem exteriör färg och polera ut eventuella repor. Vissa detailers kommer också att gälla skyddande tätningsmedel till utsidan av bilen.
Typer

Det finns interiör, exteriör och motor detaljer bil. Alla tre kräver olika typer av specificerar produkter. Till exempel skulle de fett-skärande rengöringsmedel som används för att rengöra en bilmotor vara för hård för att använda på skinnklädsel. Om du gör dina egna bilrekonditionering, måste du vara säker på att de produkter du använder är avsedda att användas på materialen bilen är gjord av. För att göra en grundläggande bil detalj, behöver du en biltvätt, vax eller polish, hjulrenöring, fönsterputs och en produkt för att rengöra ner instrumentbrädan område av ditt fordon. Ett kit som innehåller dessa poster kommer att kosta någonstans mellan $ 30-75 (se Resurser).
Storlek

Storleken på ditt fordon och detaljer paket kommer att avgöra kostnaden för detaljer din bil. Den genomsnittliga kostnaden för en standard, bilrekonditionering paketet på en personbil som innehåller en biltvätt och vax, däck rengöring, invändig dammsugning och ytan torka-ner är $ 58. SUV är dyrare på omkring $ 89 för samma paket. Om du lägger på schamponering, läder rengöring eller yttre yta reparera priserna kan gå upp till $ 200 eller mer intervall (se Resurser).
Överväganden

Biltvättar , auto utbudet butiker och privatpersoner erbjuder ofta beskriver tjänster. Den mest billigt ställe att få en bil detalj är oftast din lokala biltvätt. Många detailers erbjuder rabatter för kontantkort eller förpackning tjänster. Du kan ofta hitta kuponger för bilrekonditionering i din telefonbok (se Resurser).
Varning
p Om du kommer att använda en professionell detaljer tjänsten, ska du be om de har försäkring som skulle täcka kostnaderna för eventuella skador som skulle inträffa medan fordonet var i deras ägo. Du kommer också vill fråga om de har en policy på plats avseende poster som förloras eller skadas under detalj (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120936.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.