Hur Clean & Protect Automotive Vinyl Graphics

vinyldekaler är klistermärken som kan ansluta sig till nästan alla ytor och är oftast används för att marknadsföra ditt företag eller hobby. De används också för numrering race bilar och andra fordon fritidsaktiviteter. Även om de kan vara en stor investering när de installeras på din bil, kan vinylgrafik länge förutsatt att de är omhändertagna. Normal väderexponeringen småningom kan förstöra utseendet på vinyl, så olja och andra föroreningar tas bort ofta att förlänga livslängden på din grafik. Saker du behöver
Bucket
Sponge
Biltvätt
Slang
Alkohol
mjuk trasa
Chamois
Visa fler instruktioner
1

Skölj dina bilder med en slang för att avlägsna löst underlag skräp.
2

Blanda ihop en liten droppe av biltvätt med 2 till 3 koppar vatten. Testa wash på ett litet område av dekalen och skölj helt. Låt dekalen torka och leta efter tecken på missfärgning eller fjällning.
3

Tillsätt en kapsyl biltvätt till en gallon hink med varmt vatten.
4

Fukta en svamp med varmt tvålvatten och torka försiktigt grafiken i en riktning. Använd inte en cirkulär eller sidledes rörelse, eftersom det kan orsaka repor.
5

Skölj noga och upprepa om det behövs. Tvätta små sektioner åt gången för att förhindra att tvål torkar på dekalerna. Det är en bra idé att gå vidare och tvätta bilen så att allt kommer att vara ren.
6

Använd en mjuk trasa för att stryka ett litet område av alkohol till områden som har olja och annat skräp som inte kommer lossna med normal tvättning. Tvätta området igen med varmt tvålvatten och skölj helt.
7

Torka dekalerna med ett sämskskinn så det blir inga vattenfläckar när dekalerna har torkat.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121820.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.